avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 218 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Repartizare cheltuieli - reconfigurare rampa auto
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Repartizare cheltuieli - reconfigurare rampa auto

Buna ziua,

Am rugamintea sa ma ajutati cu un sfat si anume:
- care este modalitatea de repartizare a cheltuielilor cu reconfigurarea rampei auto ( in conformitate cu legislatia in vigoare )intr-o Asociatie de Proprietari, in conditiile in care nu toti proprietarii detin locuri de parcare in subsolul imobilului.

Va multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: petricia , utilizator 10:03, 7 Mai 2014
va multumesc mult pentru raspunsuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impartire procentuala spatiu comun Marcel_Savu Marcel_Savu Sunt proprietarul unui apartament de 2 camere intr-un bloc nou cu o singura scara si parcare subterana. Problema este ca la intocmirea documentatiei blocului ... (vezi toată discuția)
Repartizarea facturii enel intr-o asociatie de propietari hollyc hollyc Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu un sfat : datele problemei: -suntem o asociatie de propietari -avem curte propie iluminata si asigurata cu instalatie ... (vezi toată discuția)
Spațiul de parcări din subsolul blocului e doar pentru o parte din locatari. cine va suporta cheltuielile pentru această suprafață utilă? okdaniok okdaniok Buna ziua. O intrebare, care pentru unii poate insemna o banalitate iar pt altii este o dilema. Voi expune simplu urmatorul caz, in care imobilul este nou ... (vezi toată discuția)