avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 224 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Obligatie administrator judiciar
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Obligatie administrator judiciar

Buna seara ! Care este temeiul juridic al obligatiei lichidatorului de a prezenta creditorilor situatia sumelor de incasat ( creantelor ) de catre debitorului aflat in insolventa de la terti ? Mentionez ca situatia sumelor de incasat de catre debitor nu au fost prezentate.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 23:15, 6 Mai 2014
Presupunand ca vorbim de lichidator (si nu de administrator judiciar), creditori sunt indreptatiti sa stie ce se intampla prin cererile inaintate de catre Adunarea creditorilor /Comitetul creditorilor /Presedintele lor (sectiunea a 3-a din lege) si prin obligatia lichidatorului art.117 din lege, cat si prin obligatia initiala de evaluare a patrimoniului si prezentarea raportului initial, precum si cele periodice depuse la instanta si publicate in Buletin.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu nerecuperat nici dupa hotarare definitiva florinz florinz am hotarare definitiva prin care angajatorul este obligat sa-mi plateasca suma de 1300 lei reprezentand salarii neachitate. Am facut plangere penala si i-a ... (vezi toată discuția)
Ordine distribuire irbo irbo buna ziua. as avea si eu urmatoare speta mai ciudata cred si as vrea niste opinii. sunt creditor gajist. firma debitoare este in insolventa. acum aflu ca ... (vezi toată discuția)
Recuperare salarii de la firma in faliment maryviomary maryviomary Am de primit salarii restante de la o firma aflata in faliment, lichidatorul a valorificat bunurile existente in patrimoniul societatii si mi-a spus azi ca se ... (vezi toată discuția)