avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Rugaminte
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Rugaminte

Doresc sa imi sterg si eu contul de utilizator care il am la dv deoarece intre timp am devenit consultant. Ma puteti ajuta cu inf necesare pt a putea sterge contul de utilizator? Va multumesc! Maria
Cel mai recent răspuns: Alin Popescu , administrator 18:46, 4 Mai 2009
Buna ziua,

Contul dumneavoastra de utilizator are o extensie reprezentata de calitatea de consultant. Nu aveti doua conturi, aveti unul singur care are mai multe componente. Daca va stergem contul de utilizator, o sa fie sters si contul de consultant.

Astept indicatii.

O seara placuta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stergerea contului daca nu este utilizat o perioada mai mare !!! ELENA SCUMPU ELENA SCUMPU De exemplu persoana respectiva fie ca persoana juridica sau fizica sau orice fel de organizare in momentul in care da ... (vezi toată discuția)
Alerte forum gi-jane2 gi-jane2 buna ziua! desi e accesat butonul urmareste subiecte noi, nu primesc alerta. primesc doar pt subiectul unde am postat.. (vezi toată discuția)
Reclamatie xmihai xmihai Buna ziua, Doresc sa reclam faptul ca sistemul dumneavoastra de dezabonare nu functioneaza. In primul rand unde fasesc functia de dezabonare? Din caruta de ... (vezi toată discuția)