avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Rabla 2014 - Cabinet medical individual
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Rabla 2014 - Cabinet medical individual

Doresc sa beneficiez de programul rabla. Dealerul spune ca sunt persoana fizica autorizata , AFM-ul spune ca nu sunt persoana fizica autorizata dar nici nu-mi spune oficial ca sunt persoana fizica? Ma poate ajuta cineva pentru a gasi in legislatie ca, Cab. med. individual functioneaza ca si persona fizica ?
Cel mai recent răspuns: LetitiaM , utilizator 16:30, 24 Septembrie 2020
Buna ziua!
Sunteti liber profesionist care isi exercita profesia in baza unei unei legi speciale.
Ultima modificare: Joi, 8 Mai 2014
Elis Ismail, Contabil
Nu va incadrati la categoria persoanelor juridice si nu puteti sa beneficiari de programul rabla pentru persoane juridice si institutii.
Am masina pe pf, as vrea sa beneficiez de programul rabla, dar sa cumpar noua masina pe CIF fiind liber profesionist. Se poate?
Ideea e sa iau mai mult pe rabla mea, dar de acum masina sa nu fie pe pf ci direct pe CIF de liber profesionist sa pot deduce anumite cheltuieli direct.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare procura rabla 2015 alistarabenzoar alistarabenzoar Am facut o procura pentru a ma putea ocupa de toate actele necesare pentru inscrierea la programul Rabla 2015 cu masina parintilor mei, tatal meu fiind ... (vezi toată discuția)
Cif BALOSINRODICA BALOSINRODICA Buna ziua, Revin cu intrebarea pe care am mai adresat-o acum cateva zile cu speranta ca o sa primesc un raspuns. Am autorizatie de traducator eliberata de ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitati profesionale livs livs Din cate am citit eu,potrivit legii si statutului consilierului juridic, activitatea de consilier juridic liber profesionist este incompatibila cu cea de ... (vezi toată discuția)