avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Intrebare procura Rabla 2015
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Intrebare procura Rabla 2015

Am facut o procura pentru a ma putea ocupa de toate actele necesare pentru inscrierea la programul Rabla 2015 cu masina parintilor mei, tatal meu fiind paralizat (procura este pentru inscriere, distrugere masina, radiere etc.). Procura a fost facuta pe data de 18 Aprilie 2015, programul pentru persoane fizice incepand efectiv pe 27 Aplilie 2015. De la dealerul auto la care am fost mi s-a spus ca este posibil sa imi fie respins dosarul din cauza ca procura a fost facuta inainte de inceperea inscrierilor persoanelor fizice in program (in rest, ea fiind complet acoperitoare si ok). Mi se pare o aberatie dar este cumva posibil sa mi se invalideze aceasta procura de catre cei de la AFM?
Ultima modificare: Joi, 30 Aprilie 2015
alistarabenzoar, utilizator

Alte discuții în legătură

Programul rabla ContSters408165 ContSters408165 Doresc sa cumpar un auto nou prin programul Rabla. Am apelat la un dealer autorizat dar din cauza unei neintelegeri am renuntat la serviciile acelui dealer si ... (vezi toată discuția)
Radierea unui vehicul mostenit in cazul programului rabla 2011 RBaceanu RBaceanu Buna ziua, sper sa pot fi suficient de explicita pentru a obtine un raspuns avizat cat mai clar: Sotul meu a murit in 2005, in urma decesului s-a facut ... (vezi toată discuția)
Rabla 2014 - cabinet medical individual mariusconstantinescu mariusconstantinescu Doresc sa beneficiez de programul rabla. Dealerul spune ca sunt persoana fizica autorizata , AFM-ul spune ca nu sunt persoana fizica autorizata dar nici nu-mi ... (vezi toată discuția)