avocatnet.ro explicăm legislația
        avocatnet.ro explicăm legislația

Pe avocatnet.ro găsești mii de consultanți, din diferite domenii, pe care îi poți contacta direct.
 Află cum!
Pe avocatnet.ro se fac lunar mii de cereri de consultanță către consultanții înscriși.
 Află detalii!
Vrei să afle și alții câte lucruri știi în domeniul tău de activitate?
Răspunde la întrebări alistarabenzoar
                      Utilizator

alistarabenzoar
                      Utilizator                    

alistarabenzoar, utilizator
 alistarabenzoar, utilizator                   
                 ContSters408165	                   

Doresc sa cumpar un auto nou prin programul Rabla. Am apelat la un dealer autorizat dar din cauza unei neintelegeri am renuntat la serviciile acelui dealer si ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters408165	                   

Doresc sa cumpar un auto nou prin programul Rabla. Am apelat la un dealer autorizat dar din cauza unei neintelegeri am renuntat la serviciile acelui dealer si ... (vezi toată discuția)

RBaceanu	                   

Buna ziua, sper sa pot fi suficient de explicita pentru a obtine un raspuns avizat cat mai clar: 
Sotul meu a murit in 2005, in urma decesului s-a facut ... (vezi toată discuția)
	                    RBaceanu	                   

Buna ziua, sper sa pot fi suficient de explicita pentru a obtine un raspuns avizat cat mai clar: 
Sotul meu a murit in 2005, in urma decesului s-a facut ... (vezi toată discuția)

mariusconstantinescu	                   

Doresc sa beneficiez de programul rabla. Dealerul spune ca sunt persoana fizica autorizata , AFM-ul spune ca nu sunt persoana fizica autorizata dar nici nu-mi ... (vezi toată discuția)
	                    mariusconstantinescu	                   

Doresc sa beneficiez de programul rabla. Dealerul spune ca sunt persoana fizica autorizata , AFM-ul spune ca nu sunt persoana fizica autorizata dar nici nu-mi ... (vezi toată discuția)