avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Retragere banii din pensiile private
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Retragere banii din pensiile private

Buna ziua ,
Am o intrebare : am pensie privata de la BCR PENSII , suma acumulata de-a lungul timpului o pot retrage si totodata sa inchei contractul cu dansii ?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Dana Fatol , Avocat 11:14, 11 Mai 2014
Buna ziua,

Banuiesc ca intrebati de o pensie facultativa, nu de cea obligatorie. In acest caz depinde ce scrie in contractul incheiat cu BCR. Cititi contractul si vedeti ce scrie. De principiu caracterul de pensie privata tocmai asta e ca nu permite retragerea dar dupa o perioada de la incheierea contractului e posibil sa aveti acest drept.

Succes,
Ultima modificare: Duminică, 11 Mai 2014
Dana Fatol, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie privata ioneliya38 ioneliya38 buna ziua,fiul meu este salariat si cotizeaza la pensiile private de la ing.nu a fost intrebat daca doreste sau nu.intrebarea mea este,poate retrage acesti ... (vezi toată discuția)
Asigurare credit ipotecar(facultativa-obligatirie) mihaela-ioana mihaela-ioana am un credit ipotecar la BCR din anul 2004,suma asigurata fiind de 13.700 euro. Asigurarea s-a incheiat la BCR Asigurari pana in prezent ,pe suma de 15000 ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, mama mea a decedat si voiam sa știu dacă exista ... Alexandra102590 Alexandra102590 Bună ziua, mama mea a decedat si voiam sa știu dacă exista posibilitatea sa ii sting un credit pe care aceasta îl are la BCR cu pensia privata din pilonul ... (vezi toată discuția)