avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 333 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire fara a fi executat silit
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire fara a fi executat silit

Cineva este executat silit de banci si finante publice, dar nu are nimic pe numele lui deci nu are ce ii lua. Cum poate beneficia de o mostenire a casei + teren dupa decesul mamei, mostenire impartita egal la trei frati, bunuri care se vor vinde, dar sa poata obtine banii din vanzare fara a fi luati de executorii judecatoresti?
Persoana este casatorita si are un copil minor. Nu stiu ce alte detalii ar fi utile
Multumesc frumos pt orice idee.
Cel mai recent răspuns: roxi_pisa , utilizator 16:48, 13 Mai 2014
da, persoana este in executare silita. Ideea e cum poate beneficia pana la urma de banii din mostenire pt a-si mai plati datorii etc cum considera, dar sa nu ii ia executarea pe toti. In executare silita a ajuns din cauza problemelor reale- pierdere servici, datorii la banci, nu ca nu ar fi vrut sa plateasca la timp. Si acum e intr-o situatie f grea.
Multumesc de orice gand, idee care poate fi pusa in aplicare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cedare drept proprietate in favoarea mamei elena1gheorghe elena1gheorghe Buna ziua, Va rog sa ma sfatuiti intr-o problema: Eu, sora si mama mea trebuie sa dezbatem curand succesiunea la notar, pe cale amiabila, in urma ... (vezi toată discuția)
Succesiune yulka yulka Buna ziua. Tatal meu a decedat in urma cu trei luni.Suntem trei mostenitori in ecuatie: mama, fratele meu si eu. Mama vrea sa facem succesiunea dupa tata ... (vezi toată discuția)
Redeschidere succesiune?! tia2181 tia2181 Buna ziua , V-as ruga sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarea problema. Dupa decesul defunctei vin la mostenire cei trei fii in viata . La succesiunea ... (vezi toată discuția)