avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 184 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cheltuieli autoturism in firma
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cheltuieli autoturism in firma

Buna ziua. Recent persoana X a achizitionat un autoturism ca persoana fizica. S-a incheiat un contract de vanzare-cumparare si inca nu este inmatriculat pe numele lui X, adica pe certificat apare numele vanzatorului. X are intreprindere individuala.
Poate X sa inregistreze cheltuielile cu masina ( combustibil 50%, piese, reparatii) in programul contabil, pe baza contractului de vanzare-cumparare??? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: dgnConsulting , Contabil 22:39, 12 Mai 2014
Daca in contract, cumparatorul este intreprinderea individuala, da, se pot deduce cheltuielile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate pe baza de contract de comodat auto adynamaria adynamaria Buna ziua, Am deschis recent un magazin de haine (Intreprindere Individuala). Aprovizionarea o fac cu masina prietenului. Pot deduce in contabilitate bonurile ... (vezi toată discuția)
Ce cheltuieli poate deduce pfa? bygserv bygserv Buna ziua. Revin din nou pe acest forum ( foarte folositor dealtfel ) cu inca o intrebare. Inafara de cheltuielile cu achizitia produselor care privesc ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli deductibile pfa ContSters166949 ContSters166949 De curand am deschis un PFA cu activitatea principala Administrarea Imobilelor pe baza de contract sau comision. Am facut contrect de comodat pentru apartament ... (vezi toată discuția)