Buna ziua, am primit de la primarul din ovidiu constanta permis de pescuit sportiv pentru lacul siutghiol, valabil pana pe 31 decembrie 2014 stampilat de primar si cu semnatura primarului.. problema este urmatoarea, duminca am fost pe lacul siutghiol , m-am trezit cu doua persoane cu niste bonuri cu valoare fixa sa le platesc taxa de 30 de lei ..nu le-am dat nici un ban , le-am aratat permisul de pescuit sportiv dat de primar.. si acei indivizi mi-au spus ca nu este valabil , doar vorbe, nu mi-au aratat o hartie de la primar ca nu sunt valabile permisele.. si au vrut sa imi ia sculele de pe balta.. pusese mana pe ele sa le ia.. ne-am luat la cearta pe acolo , au zis ca-mi face proces verbal , ca cheama jandarmeria.. nu am cedat .. pana la urma au plecat.. eu daca sunam la 112 sa le fac reclamatie avand permis de la primar se lua de aia doi??
Taxa de pescuit...
gigelas
Stie cineva,daca un proprietar de balta pentru pescuit,are dreptul legal sa puna o taxa zilnica pentru pescuit,dupa bunul sau plac ?
Nu ar fi mai legal ... (vezi toată discuția)
Prohibitia la peste
pitbull83
as vrea sa stiu exact in ce perioada incepe pronhibitia la pesti si cat dureaza?m-am confruntat cu o problema pe malul unui lac in timp ce ma aflam la pescuit ... (vezi toată discuția)