avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Permis de pescuit dat de primar
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Permis de pescuit dat de primar

Buna ziua, am primit de la primarul din ovidiu constanta permis de pescuit sportiv pentru lacul siutghiol, valabil pana pe 31 decembrie 2014 stampilat de primar si cu semnatura primarului.. problema este urmatoarea, duminca am fost pe lacul siutghiol , m-am trezit cu doua persoane cu niste bonuri cu valoare fixa sa le platesc taxa de 30 de lei ..nu le-am dat nici un ban , le-am aratat permisul de pescuit sportiv dat de primar.. si acei indivizi mi-au spus ca nu este valabil , doar vorbe, nu mi-au aratat o hartie de la primar ca nu sunt valabile permisele.. si au vrut sa imi ia sculele de pe balta.. pusese mana pe ele sa le ia.. ne-am luat la cearta pe acolo , au zis ca-mi face proces verbal , ca cheama jandarmeria.. nu am cedat .. pana la urma au plecat.. eu daca sunam la 112 sa le fac reclamatie avand permis de la primar se lua de aia doi??
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 13:33, 13 Mai 2014
Depinde ce drepturi va acorda acel permis si in ce zone. Poate zona respectiva era concesionata unui privat si trebuia sa platiti o taxa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de pescuit... gigelas gigelas Stie cineva,daca un proprietar de balta pentru pescuit,are dreptul legal sa puna o taxa zilnica pentru pescuit,dupa bunul sau plac ? Nu ar fi mai legal ... (vezi toată discuția)
Ce lege reglementeaza in prezent pescuitul in romania LuchianSeb LuchianSeb Buna seara ! Ce lege / legi reglementeaza in prezent pescuitul in Romania? Am achitat o taxa de pescuit si am pescuit intr-un lac care nu este privat si ... (vezi toată discuția)
Prohibitia la peste pitbull83 pitbull83 as vrea sa stiu exact in ce perioada incepe pronhibitia la pesti si cat dureaza?m-am confruntat cu o problema pe malul unui lac in timp ce ma aflam la pescuit ... (vezi toată discuția)