avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Radiere din CF
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Radiere din CF

Am cumparat o casa in rate de la o societate comerciala. Pe extras CF apare si societatea si eu. Cum fac sa radiez societatea din CF, intrucat am achitat ultima rata? De ce acte e nevoie, care e procedura? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:47, 13 Mai 2014
Radierea notarii din cartea funciara se realizeaza la cererea societatii comerciale sau a dv,pe baza chitantei ori a altui inscris prin care societatea confirma plata sumei datorate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare apartament ipotecat marina19571954 marina19571954 Buna ziua, In curand urmeaza sa cumpar un apartament ipotecat. Proprietarul mi-a propus sa incheiem initial o promisiune de vanzare-cumparare prin care dau ... (vezi toată discuția)
Buna ziua -probleme cu actele de proprietate imobil corina2525 corina2525 Acum 2 ani sa facut o vanzare cumparare a unei garsioniere ..Acum tiind sa o vand insa ma-m lovit de un obstacol.Fosta proprietara nu a facut declaratia de ... (vezi toată discuția)
Care sunt pașii de urmat după achitarea creditului imobiliar? aș vrea să am actele de proprietate în regulă DragosCojocariu DragosCojocariu Am achitat anticipat creditul prima casa, si am terminat cu banca obtinand de la Fond acordul de radiere a ipotecii. Dupa ce am obtinut acest act, banca mi-a ... (vezi toată discuția)