am inteles ca nu mai exista cale de atac dupa o solutie data in camera preliminara.totusi aceasta solutie este total incorecta.adica respinge ca nefondata plangerea impotriva rezolutiei procurorului desi sunt documente la dosar care arata clar ca aceste solutii nu sunt corecte.vreau sa merg mai departe...intrebarea este unde?cedo?sau mai exista si in tara alte posibilitati ?
cred ca persoana respectiva avea o hotarare definitiva data de tribunal si mai avea poate cale de atac la curtea de apel ptr ca acea hot sa devina si irevocabila.
dar eu aici vorbesc de solutii date in camera preliminara.
parchetul nu mi-a raspuns si oricum din discutia avuta cu procurorul de serviciu, atunci cand m-am dus sa atasez lamurira hotararii la dosarul deja solutionat de parchet si camera preliminara, mi-a dat de inteles ca nu se paote redeschide dosarul decat daca judecatorul decide asta.ori in cauza judecat nu a considerat necesar.eu i-am explicat ca la acea data nu aveam lamurita hotararea cu pricina si nici judecat de camera prelim nu avea de unde sa stie de existent ei la momentul solutionarii.a strambat din nas si a zis ca nu se paote, mi-a primit cererea de atasare a hotararii si atat, motiv ptr care am cerut in instanta revizuirea solutiei din camera preliminara.vom vedea ce va fi.