avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Bugetul pentru programul de finantare pentru tineri ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Bugetul pentru programul de finantare pentru tineri debutanti s-a epuizat!

13 mai 2014
Departamentul pentru IMM-uri, mediu afaceri si turism a anuntat astazi, 13 mai, epuizarea bugetului aprobat derularea Programului pentru stimularea infiintarii si dezvoltarii microintreprinderilor de catre intreprinzatorii tineri in anul 2014. Conform DIMMMAT, aplicatia de inscriere in cadrul acestui program va deveni inactiva incepand cu data de 26.05.2014.

Sursa: DIMMMAT

Alte discuții în legătură

Finantare deschidere firma junelys junelys ce posibilitati am de a-mi deschide o firma, in conditiile in care nu dispun de capital de investitii? exista oferte de creditare/finantare o idee? am sub 35 ... (vezi toată discuția)
Lansare program empretec 2014 Daniela Bolog Daniela Bolog Incepand cu data de 15 Octombrie 2014, ora 10.00, va fi activa pe site-ul Directiei Generale de Politici Antreprenoriale din cadrul Departamentului pentru IMM, ... (vezi toată discuția)
Programul pentru srl-d! Daniela Bolog Daniela Bolog Începând din data de 22.04.2013, ora 10.00 va fi activă înscrierea în cadrul „Programului pentru stimularea înfiinţării şi dezvoltării ... (vezi toată discuția)