avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Programul pentru SRL-D!
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Programul pentru SRL-D!

Începând din data de 22.04.2013, ora 10.00 va fi activă înscrierea în cadrul „Programului pentru stimularea înfiinţării şi dezvoltării microîntreprinderilor de către întreprinzătorii tineri”.

Înscrierea se poate face atât de pe site-ul Ministerului Economiei, www.minind.ro, la sectiunea „ Accesati Programele pentru IMM-uri finanţate de la bugetul de stat” cât şi prin intermediul link-ului direct: [ link extern ] /.

Ghidul solicitantului cu anexe, precum şi actele normative privind „Programul pentru stimularea înfiinţării şi dezvoltării microîntreprinderilor de către întreprinzătorii tineri” pot fi descarcate accesând următorul link: [ link extern ] /.

Sursa:
[ link extern ] /
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 10:29, 8 Mai 2013
Buna ziua. As dori sa infiintez si eu un SRL-D si fiindca am de la parinti cateva hectare de pamant as dori sa cultiv lavanda pe el. Ma incadrez in acest program?Care sunt sansele reale sa pot beneficia de avantajele acestui program, de banii nerambursabili? Fiindca sa pornesc de la zero o asemenea afacere sunt necesari multi bani si chiar as dori sa stiu daca sunt sanse reale pentru mine sa ma incadrez in acest program?Mentionez ca am 25 de ani ca si varsta ma incadrez as dori sa stiu daca pentru celelate criterii ma incadrez. Multumesc
Ultima modificare: Marți, 7 Mai 2013
Alyna23aug, utilizator
Codul CAEN necesar pentru acesta activitate este din grupa 011. Acesta nu este eligibil pentru finantarea prin programul SRL-D. Gasiti detalii despre acest program aici:
[ link extern ] /
Aceste activitati sunt finantate prin PNDR. Pentru a aplica la masurile care finanteaza cultura de lavanda trebuie sa aveti un minim de 4 ha.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Finantare deschidere firma junelys junelys ce posibilitati am de a-mi deschide o firma, in conditiile in care nu dispun de capital de investitii? exista oferte de creditare/finantare o idee? am sub 35 ... (vezi toată discuția)
Activitate firma pt programul pentru stimularea infiintarii si dezvoltarii microintreprinderilor de catre intreprinzatorii tineri grinnyi grinnyi As dori sa infiintez o firma de productie si comercializare flori si pomi decorativi. Cu o firma cu astfel de profil am dreptul sa ma inscriu in Programul ... (vezi toată discuția)
In mediul urban ce fonduri nerambursabile pot acesa? inchiriez2012 inchiriez2012 sunt interesat de ce programe cu fonduri nerambursabile in mediul urban se pot accesa in 2013?? si daca programul \\"Programul pentru stimularea înfiintarii ... (vezi toată discuția)