avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Cum sunt sanctionati functionarii publici care au ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Cum sunt sanctionati functionarii publici care au gresit

Buna, datorita unei greseli a unor functionari din primarie am ramas fara indemnizatie crestere copil pe o perioada de 2 luni cum putem sa-i facem sa plateasca pentru gresala facuta ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:03, 16 Mai 2014
Potrivit Legii nr.188/1999, incălcarea de către funcţionarii publici, cu vinovăţie, a îndatoririlor de serviciu atrage răspunderea disciplinară, contravenţională, civilă sau penală, după caz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sanctiune administrativa ContSters48647 ContSters48647 Daca o persoana a fost scoasa de sub urmarirea penala dar i s-a aplicat sactiune cu caracter administrativ-amenda- pentru savarsirea infractiunii prev si ped ... (vezi toată discuția)
Rãspunderea functionarului public ContSters299279 ContSters299279 Un functionar public poate fi anchetat/controlat/etc. si de catre cine ? Unde ne putem adresa impotriva abuzurilor unui functionar public ? Va multumesc ... (vezi toată discuția)
Poti incalca o lege si sa fii amendat pe alta lege? 123adi 123adi Am avut un accident de munca si s-a constatat ca as fi incalcat Lg.319/2006, motiv pentru care am fost sanctionata cu mustrare scrisa cf. art.73 din ... (vezi toată discuția)