avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Calatorie in Australia minor neinsotit
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Calatorie in Australia minor neinsotit

Buna.Am 17 ani jumatate si vreau sa calatoresc singura pana in Australia in scop turistic,cu escala in Anglia.Parintii sunt de acord si am procura si declaratie de la ei iar acolo ma asteapta matusa si unchiul meu.Ei au grija de mine acolo.Tin sa mentionez ca am viza pentru 3luni.De ce am nevoie si ce trebuie sa fac sa pot calatori singura?
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 18:49, 18 Mai 2014
ai tot ce-ți trebuie.
Nu am nevoie de insotitor?
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Mai 2014
adinab1996, utilizator
nu. poți călători singură la 17 ani.
gicu13, e minora, nu poate calatori singura chiar daca are declaratii de la parinti.

adinab1996, toate companiile aeriene ofera servicii insotire minori. Interesati-va la compania / companiile la care aveti rezervare; parintii completeaza un formular unde vor scrie inclusiv numele persoanei care va asteapta, si platesc o taxa pentru insotitorul in grija caruia veti fi data.
Biletele sunt luate de matusa mea de la o companie din Australia.Ce fac in cazul acesta?Multumesc frumos.

Alte discuții în legătură

Acte necesare iesire din tara minor! Andyandy22 Andyandy22 Salut, am 17 ani si as vrea sa stiu exact ce acte imi trebuiesc pentru a pleca din tara timp de 2 saptamani. Stiu doar ca imi trebuie procura de la ambii ... (vezi toată discuția)
Poate un minor sa calatoreasca singur cu avionul cu procura de la ambii parinti? Raluca97 Raluca97 Buna ! Am 17 ani si la vara vreau sa plec la niste rude in Anglia . Parintii imi acorda procura dar nu pot calatori cu mine . Pot sa calatoresc singura cu ... (vezi toată discuția)
Iesire din tara a unui minor AnaHango AnaHango De ce acte am nevoie pentru a scoate un minor din tara fara parinti , si daca are nevoie de insotiror , calatoria fiind cu avionul si traseul este cu o escala ? (vezi toată discuția)