avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 334 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Vanzare ocazionala in targ - inregistrare
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Vanzare ocazionala in targ - inregistrare

In masura 141 am in proiect obligatia vanzarii unui vitel. Cum nu pot gasi o firma care sa cumpere vitelul si sa intocmesc o factura sunt nevoit a=l vinde pe piata libera catre o persoana fizica direct de la exploatatie fara a merge in targul de animale.. Ce documente trebuie sa intocmesc pentru vanzare si inregistrarea in actele contabile. Nu sunt platitor de tva si vanzarea este ocazionala.
Ultima modificare: Miercuri, 21 Mai 2014
rolex, utilizator
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert PFA , Contabil 17:28, 22 Mai 2014

Daca mergeati in targuri, nu va trebuia casa de marcat. Puteti emite factura daca vreti ( plus chitanta).
Dar daca nu mergeti, vindeti catre PF, sunteti obligat la casa de marcat
Am presupus ca aveti o organizare juridica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sa comercializez produse in piete, fara casa de marcat, daca sunt if ? zcb zcb Buna seara, va rog sa -mi spuneti cum pot sa comercializez produse in piata, daca nu am casa de marcat si sunt IF(intreprindere familiala)? Se poate pe baza de ... (vezi toată discuția)
Chitanta sau bon fiscal? denisa_21 denisa_21 Buna ziua, O societate vinde uneori (o data pe luna, de exemplu) deseuri catre PF neautorizate, activitatea se bazeaza pe vanzarea catre PJ. Am taiat ... (vezi toată discuția)
Casa de macat pentru comparatorii persoane fizice si juridice Aritina Cirica Aritina Cirica Daca detin casa de marcat cu jurnal electronic,obligatorie de la 1 noiembrie 2018 si facturez si catre persoane juridice,e obligatoriu sa emit bon ... (vezi toată discuția)