avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Declaratie concedii si indemnizatii
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Declaratie concedii si indemnizatii

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati in urmatoarea privinta:
In ultimele 2 luni ale anului 2008 au existat concedii de maternitate, avand in final de recuperat pe baza acestora suma de 2.500 ron.
Problema este ca in declaratia lunii decembrie 2008 nu a fost trecuta la rubrica K. (Total sume de recuperat de la FNUASS pentru concedii si indemnizatii din luna/lunile anterioare pentru care nu s-a depus cerere de recuperare) suma de recuperat rezultata din luna noiembrie 2008.
Aceeasi problema exista si in lunile anului 2009, intrucat nu a fost completat punctul K cu sumele de recuperat (din lunile noiembrie si decembrie 2008) si cunoscand faptul ca exista o suma semnificativa de recuperat de la FNUASS - pentru care nu (pentru care nu a fost depus dosar de recuperare), nu au fost platite contributiile de concedii si indemnizatii pentru perioada ian - martie 2009.
Este cu adevarat o problema? Este obligatorie completarea acelui camp (K)? nu exista posibilitatea ca, Casa de Sanatate sa tina evidenta sumelor de recuperat de la FNUASS pe baza declaratiilor din fiecare luna?

Multumesc anticipat pentru raspuns,
Cel mai recent răspuns: Daniela Vorovenci , Consultant fiscal 12:35, 16 Mai 2009
Puteti sa depuneti dclaratiile corectate la casa de sanatate, oricand.Problma ar fi l declaratia 102 de la administratie, unde nu trebuia sa declarati suma de recuperat.
Si la administratie nu poate sa depuna rectificativa?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completare declaratie 102 cristina 4 cristina 4 Buna ziua am completat in declaratie 102 toate obligatiile la stat, pentru contul contrb boala 0.85% am de recuperat boala de la FNUASS cum este corect ... (vezi toată discuția)
Cum recuperez elena138 elena138 Buna seara! Cum recuperez o suma platita pentru concediu medical, din 2009? CNAS refuza plata, pe motiv ca nu s-a depus cererea in termenul legal de 90 de ... (vezi toată discuția)
Seclaratii sanatate donya donya Buna ziua.am o intrebare pt cine poate sa ma ajute.vara asta am avut concediu de odihna si nu am facut dosar pt recuperarea banilor,dorind sa mi se traga lunar ... (vezi toată discuția)