avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Calcul concediu odihna CIM cu timp partial
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Calcul concediu odihna CIM cu timp partial

Bun, am inteles, ca durata este de 20 zile/an.
Cum se ponteaza angajatul respectiv in concediu(in cazul cand este la lucru apare in pontaj cu 1ora intr-o zi/luna)?
Ultima modificare: Luni, 26 Mai 2014
mihaitudor66, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:13, 26 Mai 2014
Totusi, nu am inteles cum pontez salariatul respectiv,
pentru a-i acorda cele 20 zile co.
In ziua cand trebuie sa vina la munca , se ponteaza in CO.

Prin urmare, nu mai aveti cum sa-l pontati pentru restul de zile . El va figura in 12 luni , 12 zile in CO , restul este cauzat de vidul legislativ in aceasta privinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu odihna scorus69 scorus69 buna seara un angajat cu timp partial 1ora/zi care lucreaza din 01.06.2015 pana la 09.03.2016,care nu si-a efectuat concediul de odihna ,va rog frumos sa mi ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna pentru cim timp partial petronela_gav petronela_gav Unui angajat cu Contract de Munca cu timp partial - [b] 1 zi / saptamana, 2ore / zi[/b] cate zile de concediu de odihna i se cuvin intr-un an? (vezi toată discuția)
Concediu de odihna pentru cim cu 8h/saptamina si pentru cim cu 20h/sapt LIVIA CARMEN LIVIA CARMEN buna seara, 1. va rog sa-mi spuneti pt. un cim cu program de lucru de 8h/saptamina cat este durata co/an, programul de lucru este repartizat astfel ; luni-3h, ... (vezi toată discuția)