avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Buna ziua .
An primit o instiintare cu privire la urmarirea silita imobiliara de la executorul judecatoresc Intrebarile mele sunt :
- Care sunt pasii executarii silite ?
- Vine un executor si evalueaza apartametul ?
- Cand trebuie sa parasesc apartamentul ?
In instiintare nu stipuleaza nici un termen , decat ca sunt chemat la sediul biroului . Mentionez ca avem proprire pe salariu si eu si sotul .
Nu am inteles de ce ne executa silit imobilul pentru ca nu am facut credit ipotecar
Va multumesc

Eu am pus apartametul in vanzare stie si executorul dar ma va lasa sa-l vand eu ? Pentru ca m-am trezit acasa cu acea intiintare
Asa am convenit cu executorul atunci cand am facut proprirea pe salariu .
Dar nu am crezut ca o sa-l execute

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita apartament la un pret foarte mic zograffi zograffi buna ziua, am un credit la o banca, cu ipoteca de rang 1 si 2, cu ratele la zi. intre timp am facut un card de credit la o alta banca si nu am mai putut ... (vezi toată discuția)
Executare silita Nina1 Nina1 Acum doi ani am semnat contractul de ipoteca pentru imobil in favoarea bancii. Contractul de imprumut a fost semnat numai de sotul la vremea respectiva. Intre ... (vezi toată discuția)
Executare silita apartament misu12345 misu12345 Buna . Dupa ce mi sa cesionat un credit de la o banca unei firme de recuperare creante , sa pus poprire pe salarii , se retin bani lunar , sa pus sechestru ... (vezi toată discuția)