avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Vom fi iarãsi ce am fost sau Vom fi iarasi ce-am ...
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Vom fi iarãsi ce am fost sau Vom fi iarasi ce-am fost, si mai mult decât atâta?

PDL si PNL se unesc.
Isi doresc un partid mare, sunt deschisi la aliante si fuziuni... Nu cred ca exista tara cu politica atat de SF ca a noastra.

Am editat mesajul pentru ca am scris sub impresia imaginilor de pe TV si nu prea aveam cuvinte. Nu ca acum as avea mai multe :)
Ultima modificare: Miercuri, 28 Mai 2014
Ares-3, moderator
Cel mai recent răspuns: lee_vue , utilizator 17:07, 26 Septembrie 2014
ma petrica, tu te faci ca nu vrei sa vezi tandemu' etern (de slugi).

v.v. ponta, in sua: Statele Unite doresc stabilitate şi predictibilitate în relaţia cu România. Au lucrat cu mine ca prim-ministru doi ani şi jumătate foarte bine şi ştiu acest lucru...Partenerii noştri americani ştiu foarte bine de Băsescu şi de mine.:tooth:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Psd a dat semnalul în teritoriu: baronii se pregãtesc de ruperea usl ContSters257414 ContSters257414 [b]Surse- PSD a dat semnalul în teritoriu: baronii se pregătesc de ruperea ... (vezi toată discuția)
Ce parere aveti despre candidatii la prezidentiale ? davidpaulclaudiu davidpaulclaudiu https://www.youtube.com/watch?v=APuRJMTbEhE Raspuns pentru Alex C. : Traiesc intr-o tara libera, democrata care imi asigura prin drepturi sansa de a ma ... (vezi toată discuția)
Cum ne alegem viitorul presedinte? de el depinde si cum vor arata viitorii ministri ? POPA GHEORGHE POPA GHEORGHE Desi mai este cam 1 an pana la alegerile viitoare pentru presedinte, se agita apele. Tot mai des presa scrisa si vorbita abordeaza subiectul, inclinand balanta ... (vezi toată discuția)