avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 300 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii postliceala
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

postliceala

Va cer parerea intr-o problema mai ampla, care imi da batai de cap: daca termini cursurile de pregatire(cele de 3 luni) se poate sa fi trecut pe post de contabil, in cartea de munca? Dar daca termini studii postliceale in domeniu (2 ani) si pe diploma scrie "asistent de gestiune"? Care este diferenta intre cele doua diplome? Parerea mea este ca mai importanta si relevanta este postliceala. Si o alta dilema: ca inspector resurse umane cu liceul economic terminat si, bineinteles, cursurile IRU, de ce salariu beneficiezi: 720 sau 750? Dar daca ai studii postliceale si cursurile IRU? Multumesc! :D
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 09:13, 7 Mai 2009
Parerea mea este ca se beneficiaza de salarizarea cel putin minima privind nivelul studiilor medii.
Deci una este o specializare si alata sunt cursurile de lunga dutata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functii cu studii medii si superioare piticul piticul sunt incadrata pe un post de referent/inspector resurse umane 342304 cu studii medii. am absolvit studiile superioare in domeniu cu diploma de licenta .As vrea ... (vezi toată discuția)
Studii minime pentru a primi sarcina de a calcula salarii valita valita Buna ziua! In unitatea noastra compartimentul de resurse umane calculeaza salariile. In compartimentul de resurse umane se ocupa de salarizare 2 persoane ... (vezi toată discuția)
Calificarea Ionut Georgescu Ionut Georgescu Doresc sa angajez un ajutor de ospatar fara calificare (nu are nici un fel de diploma de specialitate), cu diploma de liceu, adult, cu salariul minim pe ... (vezi toată discuția)