avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1370 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Exceptia nedepunerii intampinarii in termenul indicat ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Exceptia nedepunerii intampinarii in termenul indicat de instanta?

Buna ziua,
In calitate de reclamant, trebuie sa invov la primul termen exceptia nedepunerii in termen a intampinarii de catre parat?Sau nu este necesara punerea in discutie a unei asemenea exceptii?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Elena Goran , Consilier juridic 09:31, 29 Mai 2014
ba da , puteti invoca sa se faca aplicarea dispozitiilor art 208 cod proc civ. - nedepunerea intampinarii in termen atrage decaderea din dreptul de a mai depune probe , exceptii si de a mai formula aparari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de amanare sandapopa sandapopa Buna ziua, as vrea sa stiu cum trebuie sa procedez in urmatoarea situatie: am primit de la Judecatorie o Comunicare prin care sunt instiintata ca am ... (vezi toată discuția)
Nu ești decăzut din drepturi daca nu ai depus intimpinarea pina la primul termen de judecată? mimi56_manolescu mimi56_manolescu Este legal ca instanța sa aprobe un alt termen daca la primul termen nu ai depus intimpinare?paratul a avut timp din 16 Iunie cind am depus eu acțiunea in ... (vezi toată discuția)
Intampinare eduuard eduuard Depunerea unei intampinari este obligatorie? (vezi toată discuția)