avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Verificare statut civil persoane fizice
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Verificare statut civil persoane fizice

Stie cineva cum se pot verifica persoanele in curs de divort (care divorteaza la tribunal) avand doar numele si prenumele sau daca exista vreun registru pentru cei care au divortat la notar?
Cel mai recent răspuns: Anchidim , utilizator 12:39, 25 Octombrie 2024
Pt cei ce divorteaza in instanta e usor, cautati pe portalul insantelor de judecata- cautati judecatoria de pe raza ultimului domiciliul comun si apoi dupa numele partii.
Pe cei ce divorteaza la notar nu ii gasiti ca nu va da oficial nimeni date de stare civila ale altora.
Cei casatoriti pot fi veriificati altundeva? Dupa nume prenuse sau cnp?
Nu. Astfel de date nu sunt publice.
BIU99

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum aflu daca sunt divortat miss_ra miss_ra Prietenul meu care locuieste in afara tarii a fost casatorit acum 3 ani in RO dupa care, el a plecat si ea a ramas aici. Lucrurile nu au mers cum si-au dorit ... (vezi toată discuția)
Cum pot afla date despre tata? maria dinca maria dinca Vreau sa stiu si eu cum pot afla date despre tatal meu de unde este,daca a mai avut copii,daca mai traieste... Exista vreo modalitate oficiala prin care pot ... (vezi toată discuția)
Eliberare certificat nastere nou nascut georgiana1102 georgiana1102 Buna ziua, Am ceva probleme cu eliberarea certificatului de nastere pentru nou născut sper sa mă puteti ajuta cu ceva lămuriri si nu numai. Am fost ... (vezi toată discuția)