ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

elga50 
	    	Moderator

elga50 
	    	Moderator	    

Art. 42. - Schimbarea destinatiei locuintelor, precum si a spatiilor cu alta destinatie decat aceea de locuinta fata de destinata initiala, conform proiectului initial al cladirii cu locuinte, se poate face numai cu avizul comitetului executiv si cu acceptul proprietarilor direct afectati cu care se invecineaza, pe plan orizontal si vertical, spatiul supus schimbarii.Deci trebuie sa obtineti acordul comitetului executiv, prin semnatura presedintelui asociatiei si acordul vecinilor direct afectati in plan orizontal si vertical.
 elga50, moderator
 elga50, moderator 	
			 galcsb 
	    	Utilizator

galcsb 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 elisoara_toma@yahoo.com	                   

De curand un vecin mi-a solicitat acordul pt. deschiderea unui cabinet stomatologic la parterul blocului in care locuiesc. Eu nu am vrut sa semnez dar am ... (vezi toată discuția)
	                    elisoara_toma@yahoo.com	                   

De curand un vecin mi-a solicitat acordul pt. deschiderea unui cabinet stomatologic la parterul blocului in care locuiesc. Eu nu am vrut sa semnez dar am ... (vezi toată discuția)

kokonut	                   

Buna seara! 
Am si eu o intrebare legata de schimbarea destinatiei locuintei. Am o locuinta la et.1, am facut toate demersurile in vederea schimbarii ... (vezi toată discuția)
	                    kokonut	                   

Buna seara! 
Am si eu o intrebare legata de schimbarea destinatiei locuintei. Am o locuinta la et.1, am facut toate demersurile in vederea schimbarii ... (vezi toată discuția)

frasier	                   

Aviz schimbarea destinației locuințelor. Comitetul executiv din cadrul asociației de proprietari este obligat să acorde acest aviz scris (prevăzut la art ... (vezi toată discuția)
	                    frasier	                   

Aviz schimbarea destinației locuințelor. Comitetul executiv din cadrul asociației de proprietari este obligat să acorde acest aviz scris (prevăzut la art ... (vezi toată discuția)