DlGoe 
	    	Utilizator

DlGoe 
	    	Utilizator	    

VDub 
	    	Utilizator

VDub 
	    	Utilizator	    

Doinita Stingaciu 
	    	Avocat

Doinita Stingaciu 
	    	Avocat	    

VDub 
	    	Utilizator

VDub 
	    	Utilizator	    

ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

v-a facut o ,,bucurie" vanzatorul cu inscrisul pe certificatul de inmatriculare...
~ final discuție ~
 cristache paula	                   

buna va rog mult ajutati-ma si pe mine in urmatorea probleme:
tatal meu in urma cu 8 ani a vandut o masina unei rude fara sa faca acte,acea ruda a vandut ... (vezi toată discuția)
	                    cristache paula	                   

buna va rog mult ajutati-ma si pe mine in urmatorea probleme:
tatal meu in urma cu 8 ani a vandut o masina unei rude fara sa faca acte,acea ruda a vandut ... (vezi toată discuția)

adina_geo	                   

Asemanator unui alt membru ,am cumparat si eu de curand o masina la care am fost asigurat verbal ca taxa de inmatriculare nu a fost recuperata(deci am ... (vezi toată discuția)
	                    adina_geo	                   

Asemanator unui alt membru ,am cumparat si eu de curand o masina la care am fost asigurat verbal ca taxa de inmatriculare nu a fost recuperata(deci am ... (vezi toată discuția)

cata2o06	                   

In urma cu doua luni, am cuparat o masina care era inmatriculata in Romania in 2003. As vrea sa stiu cine trebuie sa plateasca timbrul de mediu cumparatorul ... (vezi toată discuția)
	                    cata2o06	                   

In urma cu doua luni, am cuparat o masina care era inmatriculata in Romania in 2003. As vrea sa stiu cine trebuie sa plateasca timbrul de mediu cumparatorul ... (vezi toată discuția)