avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1406 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tedinţe imobiliare Achizitie apartament in rate
Discuție deschisă în Tedinţe imobiliare

Achizitie apartament in rate

Buna ziua,ma puteti ajuta sau sa imi dati niste idei,sunt casatorita de 1 an de zile si dorim sa ne luam un apartament in rate pe 30 ani,putem gira cu el,avem un venit de 800 lei pe pers,1600 impozabil pe luna,astept niste idei de la dumneavoastra,va multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 1 Iunie 2014
Elena_Aurelia, utilizator
Cel mai recent răspuns: Sorin Sorin , Consultant credite si finantari 11:19, 12 Ianuarie 2015
Idei in ce sens ? Avand in vedere veniturile dvs, nu va da nimeni bani imprumut pt a va lua casa.
daca am avea o rata de 150 euro,pe 30 de ani la o locuinta,am putea lua?
Nu cred, insa nu va opreste cineva sa mergeti la banci si sa intrebati sau sa aplicati pe internet, pe site-urile bancilor.
multumesc
Buna ziua,
Pentru a va oferi informatii exacte va rog sa completati o cerere de creditare aici
[ link extern ] /
In functie de avansul pe care puteti sa il oferiti si de venitul dumneavoastra va putem face o oferta.

Toate cele bune!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Important- credit prima casa Lazarescu_Andreea Lazarescu_Andreea Buna ziua. Sunt mama unui copil minor si intenționez sa divortez. In prezent, venitul meu este indemnizația creștere copil in valoare de 900lei. Vreau sa ... (vezi toată discuția)
Ajutor mame singure Anonim2829 Anonim2829 Buna seara , as vrea sa stiu si eu daca pot beneficia de un ajutor pentru un imprumut la banca pentru prima casa , tin sa mentionez ca sunt studenta . Si sa mi ... (vezi toată discuția)
Achizitionare locuinta - ce varianta de credit ar trebui sa aleg? mihaela dia mihaela dia doresc sa achizitionez o locuinta in rate. Care ar fi cea mai avantajoasa varianta in condintiile in care nu imi permit sa platesc o rata mai mare de 250 ... (vezi toată discuția)