avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune dupa sot fara copii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune dupa sot fara copii

Sotul meu a decedat acum 12 ani .Nu avem copii el nu are frati ,surori si mama lui a decedat acum 8 ani Cat a fost in viata nu a ridicat nici o pretentie .Cine are drept de mostenire daca deschid succesiunea ?Un notar mi-a spus ca pentru succesiune trebuie sa vin cu verii lui .Eu locuiesc in apartamentul proprietate comuna .Va multumesc pentru raspuns :(
Cel mai recent răspuns: geta2005 , utilizator 15:11, 3 Iunie 2014
Multumesc foarte mult pentru raspuns.
Dupa moartea sotului meu ar fi venit la mostenire mama lui care traia in momentul respectiv dar nu a facut-o deci in aceasta situatie clasa a IV de mostenitori mai pot solicita mostenire?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenitori legali monalisa16 monalisa16 Pot fi mostenitori legali descendentii(copiii) unui mostenitor colateral ordinar (var primar cu defunctul,gradul patru) in conditiile in care si acesta e ... (vezi toată discuția)
Frate mostenitor? trueblack trueblack Am un frate vitreg dupa tata.A fost conceput cu o alta femeie in perioada in care tata era inca casatorit cu mama.Ulterior au divortat.Fratele poate sa ma ... (vezi toată discuția)
grupe de mostenitori negut negut Cite grupe sunt de mostenitori si in ce ordine vin la mostenire aceste grupe? multumesc de lamuriri (vezi toată discuția)