avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Concesionare ulita
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Concesionare ulita

situatia este urmatoare:sunt 3 case pe o ulita infundata cu un drum lat de 6m, una dintre ele este proprietatea mea, unul dintre vecini a construit cotete, weceu si a a ocupat ulita pe jumatate cu constructiile lui fara acordul nostru.Dupa lungi certuri am mers la primarie, am scos harta comunei unde este trecut clar"drum", ceea ce reiese si din cartea funciara a proprietarilor.
el poate concesiona aceasta ulita unde are constructiile, in conditiile in care este singur meu drum de acces catre casa?
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 23:02, 1 Iunie 2014
nu, nu are cum. reveniti cu sesizare la Primarie ca sa-l oblige sa elibereze locul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Din drum in proprietate privata? mykedany mykedany Stimate doamne / Stimati domni, Ma confrunt cu o problema la casa de la tara. In fapt, conform proiectului de constructie a casei (1991) ma invecinez cu un ... (vezi toată discuția)
Servitute de trecere Pert Pert Ar putea careva sa ma ajute intr-o problema legata de accesul meu la drumul public ? (vezi toată discuția)
Fosta ulita detinuta de primaria satului! mishumishu mishumishu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati sa lamuresc urmatorul aspect: Detin un teren/curte si o gradina. Spatele curtii(l = 17.5 m) da intr-o fosta ulita lata de ... (vezi toată discuția)