avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1109 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlu de plata in original emis de ANRP
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlu de plata in original emis de ANRP

Buna ziua,
Mama mea impreuna cu fratele ei au un dosar depus la ANRP si l-au imputernicit pe baiatul meu (imputernicire prin notariat ,legalizata) sa depuna dosarul si sa incaseze banii .ANRP-ul a emis titlu de plata in original lui fratele mamei , care frate este un batran singur de 80 ani si este bolnav si zice ca titlu de plata este la un nepot , nepot care nu vrea sa ne dea titlu de plata .
Intrebarea mea este cum putem sa incasam banii caci CEC BANK cere titlu de plata in original.
Va multumesc antricipat!

Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 16:52, 2 Iunie 2014
Sa ceara titularul duplicat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, impreuna cu fratele meu, avem de ridicat o suma conform ... rocky rocky Buna ziua, Impreuna cu fratele meu, avem de ridicat o suma conform titlului de plata emis de ANRP. Banii au fost virati de Ministerul Finantelor, catre CEC ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt beneficiara unor titluri anrp cf legea 290/2004,cu ... Vero42 Vero42 Buna ziua, sunt beneficiara unor titluri ANRP cf LEGEA 290/2004,cu cota de 1/3,conform documentelor din dosarul depus la ANRP, insa aceasta cota nu este ... (vezi toată discuția)
Conditionare plata despagubiri anrp Dragos Dimitrescu Dragos Dimitrescu Buna ziua, sunt cotitular al unui titlu de plata ANRP cu sumele disponibile pentru retragere la CEC si conform procedurilor am de facut urmatorii pasi: 1. ... (vezi toată discuția)