avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, sunt beneficiara unor titluri ANRP cf LEGEA ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, sunt beneficiara unor titluri ANRP cf LEGEA 290/2004,cu ...

Buna ziua, sunt beneficiara unor titluri ANRP cf LEGEA 290/2004,cu cota de 1/3,conform documentelor din dosarul depus la ANRP, insa aceasta cota nu este trecuta pe titlurile de plata, sunt trecuti doar mostenitorii de drept, dar fara cotele aferente. Am incasat titlurile de plata de la CEC BANK, pana acum doi ani, pe baza procurilor tuturor mostenitorilor trecuti in titluri( aceasta este cerinta CEC BANK).
Acum doi ani, a decedat un beneficiar din titlu, si fiica lui nu doreste sa faca succesiunea, prin urmare suntem blocati, eu si ceilalti mostenitori ,de a incasa titlurile.
Am primit intre timp, inca 3 titluri de plata de la ANRP, si nu putem obtine banii de la CEC BANK, intrucat ne lipseste procura de la persoana mostenitoare a decedatului.
Intrebare: Cum as putea sa incasez de la CEC BANK, strict suma conform cotei mele de 1/3, daca aceasta cota nu este specificata in titlurile de plata emise?
Ultima modificare: Vineri, 10 Martie 2023
Vero42, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna seara ! am de ridicat o suma de bani, din urma despăgubirilor ... Emiliam90 Emiliam90 Buna seara ! Am de ridicat o suma de bani, din urma despăgubirilor celor deportați din Bulgaria. Titlurile de plată au fost emise de către cei de la ANRP, ... (vezi toată discuția)
Mostenire conform legii 290 pe 2003 - intrebare osebited osebited Buna ziua. Am o intrebare in legatura cu legea 290 pe 2003. E un caz in care exista 5 mostenitori care urmeaza sa primeasca o compensatie baneasca pentru un ... (vezi toată discuția)
Legea 290/2003 Kolea41 Kolea41 buna seara,suntem refugiati din basarabia si am intocmit dosarul pentru despagubirea averii de acolo.Am primit si Hotararea Comisiei cu aprobarea dosarului si ... (vezi toată discuția)