avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumparare apartament de la banci
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumparare apartament de la banci

Ma gandesc sa iau un apartament prin licitatie sau preluare credit de la banci din ofertele mai bune de pe piata.
Principala problema este evacuarea, toate sunt locuite de persoane care in mod sigur nu vor sa plece. Exista vreo procedura legala, ceva titlu executoriu in contractul de cumparare prin care sa simplific problema evacuarii?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 14:38, 7 Iunie 2014
MagiranL a scris:
Exista vreo procedura legala, ceva titlu executoriu in contractul de cumparare prin care sa simplific problema evacuarii?

Da exista actiunea in evacuare pentru ocuparea unui spatiu fara titlu reglementata de art.1033 si urm. ncpc. De obicei punerea in aplicare a hotararii judecatoresti se complica atat in scoaterea in strada a persoanelor :training: , cat si cu privire la bunurile lor (reclamatii ulterioare). :tooth: ..dar nu este imposibil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce temei legal ar trebui invocat (schimbare destinatie bun comun)? ilenuta1963 ilenuta1963 Un coproprietar a ocupat abuziv ub hol in care si-a instalat o bucatarie . Este un hol care face intrarea in casa . Eu acum trebuie sa ocolesc casa si sa intru ... (vezi toată discuția)
Am adjudecat la licitație un imobil executat silit, locuit de rude ale fostului proprietar. cum pot intra în posesie dacă ei nu vor să-l elibereze? lala21 lala21 Bună ziua,am cumpărat un apartament la licitație, am toate actele, dar cine locuiește acolo nu vrea sa părăsească apartamentul(nu sunt foștii ... (vezi toată discuția)
Evacuare locatari ContSters194995 ContSters194995 Buna ziua, In urmatorul caz: o casa este proprietatea parintilor. Casa este executata silit si adjudecata. In casa locuiesc, avand domiciliile acolo, copiii ... (vezi toată discuția)