avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Bacalaureat tinuta
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Bacalaureat tinuta

Buna ziua!Examenul de bacalaureat cere prin lege tinuta obligatorie astfel examinatorii fiind indreptatiti sa excluda din examen elevi imbracati neadecvat sau tinuta este prevazuta doar in codul etic?
Cel mai recent răspuns: CryTeK , utilizator 01:48, 8 Iunie 2014
Asta e al 3-lea topic facut pe tema asta. Crede-ma, nu asa se cere ajutor. In primul topic facut de tine acum cateva zile ti-a raspuns cineva.

O sa raspund si eu la fel, NU, nu scrie undeva ca trebuie sa ai x tinuta. Moral, esti obligat sa ai o tinuta cat mai eleganta (nu costum, nu foarte elegant), insa nu poti sa mergi la examen, care-ti decide viitorul, ca la piscina. Incearca o camasa, o pereche de pantaloni (nu blugi), pantofi, ceva cat mai office. Crede-ma, conteaza lucrurile astea.

Succes la examen!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocatnet 2008: avocat in blugi Gabriela Mihai Gabriela Mihai Pentru ca este duminica si tocmai am primit o stire de la legalnet, simt nevoia unei divagatii. Cum trebuie sa se imbrace un avocat? Am vazut avocati in: ... (vezi toată discuția)
Probleme cu profesorii la scoala pe motiv ca eleva are parul vopsit Laurentiuv Laurentiuv Fata mea are parul vopsit ( suvite blonde) si unii profesori o ameninta cu excluderea de la ore daca nu se vopseste la loc in culoarea naturala. Doresc sa ... (vezi toată discuția)
Un cetatean :legatura dintre rezultatele execrabile ale examenelor de bacalaureat si viata de zi cu zi Radu Gabrian Radu Gabrian Probabil ca lumea are sentimente contradictorii in legatura cu rezultatele execrabile ale celor doua sesiuni ale examenelor de bacalaureat. Probabil ca unii ... (vezi toată discuția)