avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... sant de scurgere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

sant de scurgere

Buna ziua!
Din cauza, ca vecinul nu are nici un şanţ de scurgere a apei pluviale, in timpul ploilor torentiale intra apa in curtea mea, inundand si fantana din curte.
Cum pot obliga vecinul sa faca santul, sau la cine trebuie sa apelez in acest caz? Mentionez, ca la cererea mea verbala,in anul trecut, si in prezent, vecinul a refuzat, si refuza categoric sa execute santul.
As dori sa rezolv pe cale amiabila acesasta problema, nu vrea sa fiu in cearta cu vecinul, dar este foarte neplacut inundatia, la care suntem expusi in cazul ploilor torentiale.
Multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: edit1948 , utilizator 18:31, 10 Iunie 2014
daca pe cale amiabila nu se poate, atunci il puteti obliga prin instanta
Multumesc pentu raspuns, dar prima data unde trebuie sa apelez? Primaria poate sa-l oblige?
Faceti plangere la Politia Locala - Departamentul Disciplina in constructii
Multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neintelegeri cu vecinul MihaiP. MihaiP. Acum cativa ani am construit o casa si am facut pluviala pe langa casa mea, la cca 20-20 cm. Ulterior, am dat vecinului acei 20-30 cm pe lungimea curtii mele ... (vezi toată discuția)
Constructii ilegale lauraoradea lauraoradea buna ziua, va rog sa ma ajutati intr-o problema! intre casa mea si ce a vecinului se afla o strada cu aproximativ 10 case. pe partea dinspre casa vecinului ... (vezi toată discuția)
Scurgere ape pluviale VladMasalar VladMasalar Buna ziua, Am o problema cu un vecin din cauza scurgerii apei pluviale. Pamantul meu este sub nivelul drumului, iar vecinul din spate este sub nivelul meu. ... (vezi toată discuția)