Tatal meu a decedat in 2008. Impreuna cu sora sa au avut un teren arabil mostenire de la parinti. Eu am facut succesiunea, fiind singurul mostenitor al parintilor mei pe apartamentul pe care il au in Bucuresti, dupa moartea tatalui. Bunica traia, iar ei semnasera amandoi ca-i cedeaza ei tot ce aveau bunicii, urmand ca dupa moartea ei, tatal meu si sora sa imparta mostenirea de la bunici. In 2010 bunica a decedat si a ramas acest teren, pentru tata si pentru sora lui. Acum am aflat ca in urma cu doua saptamani sora tatalui meu a vandut acest teren. Am vorbit cu persoana careia i l-a vandut si am inteles ca s-a facut totul prin judecatoria locala.
Se poate asa ceva? Nu mi-a trimis nimeni nici o instiintare sa ma prezint undeva ca se dezbate mostenirea bunicii.
Ce pot face?
Nr. unic (nr. format vechi) : XXXX
Data inregistrarii 11.04.2014
Data ultimei modificari: 10.06.2014
Sectie: INSTANŢÃ DE FOND
Materie: Civil
Obiect: hotarâre care sa tina loc de act autentic
Stadiu procesual: Fond
ªedinţe 12.06.2014
Ora estimata: 09:00
Complet: CJ1
Inteleg ca urmatoarea sedinta este pe 12? Puteti sa-mi spuneti ceva din aceste date? Ce incearca sa faca? Persoana respectiva spune ca a platit si ca ea a vandut cu act de proprietate. Mint amandoi?
va duceti la un avocat, ii explicati situatia si vedeti ce aveti de facut pt mai departe, in mod cert fara dvs. nu se poate, doar daca nu s-au falsificat niste acte.
procesul cu atât mai mult vă indică faptul că mătușa nu are act de proprietate pe teren. o fi încheiat cu potențialul cumpărător un act promisoriu pe care acum se găsește în imposibilitatea de al respecta.