avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1240 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Lobby
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Lobby

Urmatorul SMS, din partea unui canditat,e considerat ca si activitate de lobby sau e trafic de influenta . "Buna dupa cum ai observat candidez pentru postul de presedinte si voriam sa stiu daca maine ma pot baza pe votul tau." Multumesc
Cel mai recent răspuns: lee_vue , utilizator 09:54, 27 Iulie 2014
Nu e nici una, nici alta.
Prin lobby se înțelege activitatea unui grup care încearcă să determine puterea legislativă sau executivă să ia o decizie care să servească interesele legitime ale respectivului grup.
pentru "lobby" trebuie sa existe si o "puterea legislativă sau executivă" adecvata.

ponta la washington, cu joe biden, 22.10.2013:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

E legal ca un politician sa indemne la neprezentarea la votare? adrieanrotaru adrieanrotaru Cred ca nu este corect din punct de vedere legislativ,ca un politician sa indemne populatia sa nu se prezinte la vot?Consider ca ar trebui trimis in judecata! ... (vezi toată discuția)
Ce parere aveti despre candidatii la prezidentiale ? davidpaulclaudiu davidpaulclaudiu https://www.youtube.com/watch?v=APuRJMTbEhE Raspuns pentru Alex C. : Traiesc intr-o tara libera, democrata care imi asigura prin drepturi sansa de a ma ... (vezi toată discuția)
Noul guvern ponta CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Mie imi pare un guvern promitator. Cred ca acum va exista echilibru cu adevarat. Voi ce parere aveti? (vezi toată discuția)