avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... arme și muniții al. 6
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

arme și muniții al. 6

Bună ziua. Am deținut o arma neletala si in dec 2013 mia expirat permis de arma. Mia fost întocmit dosar penal pe art.342 al.6 din Noul CP. Deși inițial procurorul mia spus va o sa dea o soluție de clasare, ulterior a revenit si mia spus de soluție de renunțare la urmarire penala. Care sunt efectele renunțarii ? Si cum trebuie interpretată latura subiectiva a acestei infracțiuni ? Eu efectiv am uitat de peschimbarea permisului de arma. Vezi termenul de 5 ani !!!

Alte discuții în legătură

Regimul armelor si munitiilor florindr florindr Detin o arma neletala, cu aer comprimat. Am uitat sa-mi shimb permisul de arma in termenul legal de 5 ani. Mi-a fost intocmit dosar penal in temeiul art. 346 ... (vezi toată discuția)
Arme si munitii art. 342 al 6 din ncp florindr florindr Buna ziua . Va supun atentiei o speta cel putin interesanta !!! DESI Expunerea de Motive pentru adoptarea Noului Cod Penal, elaborată de Ministerul ... (vezi toată discuția)
Art 342 alin.6 la legea 295 pysty001 pysty001 Buna ziua Am fost detinatorul unei arme neletale supuse autorizarii.In 2015 am uitat sa-mi vizez permisul de port arma din care cauza misa anulat dreprul de ... (vezi toată discuția)