avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Să schimbăm împreună legea art 342 alin.6 la legea 295
Discuție deschisă în Să schimbăm împreună legea

art 342 alin.6 la legea 295

Buna ziua

Am fost detinatorul unei arme neletale supuse autorizarii.In 2015 am uitat sa-mi vizez permisul de port arma din care cauza misa anulat dreprul de a detine arma pe o perioada de 2 ani.Conform art 342 alin.6 am detinut o arma ilegal. Nu inteleg cum poti sa detii o arma ilegal chiar daca viza pe permis este expirat din moment ce am achizitionat-o in conditiile legii.Cum poate sa fie aceasta fapta infractune si nu se poate incadra la contraventie? Este Constitutional sa fie infractiune?

Alte discuții în legătură

Regimul armelor si munitiilor florindr florindr Detin o arma neletala, cu aer comprimat. Am uitat sa-mi shimb permisul de arma in termenul legal de 5 ani. Mi-a fost intocmit dosar penal in temeiul art. 346 ... (vezi toată discuția)
Arme si munitii art. 342 al 6 din ncp florindr florindr Buna ziua . Va supun atentiei o speta cel putin interesanta !!! DESI Expunerea de Motive pentru adoptarea Noului Cod Penal, elaborată de Ministerul ... (vezi toată discuția)
Detinerea de arma neletala nefunctionala MRSO MRSO Buna ziua! Detinerea de arma neletala fara drept este infractiune in situatia in care aceasta arma nu este functionala? Imi puteti da si un argument juridic? ... (vezi toată discuția)