luissiana 
	    	Utilizator

luissiana 
	    	Utilizator	    

Adriantot 
	    	Moderator

Adriantot 
	    	Moderator	    

In urma cu cca, 4 ani, am incheiat un contract cu firma X, asociati ionel si marius, pt. executarea izolatiei termice a fatadei blocului, contract semnat si parafat de ionel. Peste doua zile ii platesc lui marius suma de 10000 lei pentru care imi elibereaza facturi si chitante ,pt fiecare 5000 lei semnate marius, dar stampila firmei.
Dupa 2-3 saptamani se despart, si arunca vina unul asupra celuilalt, ca nu mi-ai dat mie banii, ca eu am depus banii la firma,etc. la hoti.
Dupa 9 luni fac plangere la parchet...
1: NU EXISTA FAPTA DE INSELACIUNE pt NICIUN "HOT"; 2. NU EXISTA FAPTA DE DELAPIDARE pt. NICIUN "HOT" ...
..cica nerspectarea unui contract intra in sfera civilului.
 gaman ionel 
	    	Utilizator

gaman ionel 
	    	Utilizator	    

ausfahrt 
	    	Utilizator

ausfahrt 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 radu ionel	                   

Buna seara.
Astazi am depus o plangere penala pentru inselaciune inpotriva unei societati comerciale.
Va rog daca-mi poate explica cineva care sunt ... (vezi toată discuția)
	                    radu ionel	                   

Buna seara.
Astazi am depus o plangere penala pentru inselaciune inpotriva unei societati comerciale.
Va rog daca-mi poate explica cineva care sunt ... (vezi toată discuția)

demir_crina	                   

buna ziua!
am inceput constructia unei case si am facut contract cu o firma de constructii carora le-am dat un avans de 4000 euro, dar care nici in ziua de ... (vezi toată discuția)
	                    demir_crina	                   

buna ziua!
am inceput constructia unei case si am facut contract cu o firma de constructii carora le-am dat un avans de 4000 euro, dar care nici in ziua de ... (vezi toată discuția)

netcupeter	                   

PFA 1 din domeniul constructiilor semneaza un contract cu o firma pentru suma de 20000 lei.
PFA 1 subcontracteaza la PFA 2 pentru aceeasi lucrare pentru suma ... (vezi toată discuția)
	                    netcupeter	                   

PFA 1 din domeniul constructiilor semneaza un contract cu o firma pentru suma de 20000 lei.
PFA 1 subcontracteaza la PFA 2 pentru aceeasi lucrare pentru suma ... (vezi toată discuția)