avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariu incadrare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariu incadrare

Am rugamintea daca se poate sa imi spuneti care e salariul de incadrare al unui asistent medical PL( studii superioare dar in alt domeniu) cu o vechime de 2 ani in domeniu si o vechime totala in munca de 13 ani si noua luni.Mentionez ca lucrez intr-un spital de pneumoftiziologie si beneficiez de un salariu de un salariu de incadrare (cu tot cu spor de vechime si preventie ) de 978 ron si spor de pericol de 678 ron.
Am rugamitea daca se poate sa imi spuneti si unde pot gasi informatii cu privire la salariul minim pe economie al asistentiilor medicali .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:58, 13 Iunie 2014
~ Conținut șters la cerere ~
Daca este vorba despre sectorul bugetar, atunci verificati legile speciale care guverneaza sistemul de salarizare din sectorul de sanatate.

Vedeti Legea 284/2010 , OUG 103/2013 etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcularea salar in sanatate maftei minodora maftei minodora care este legea de salarizare care sa aplicat in 2010 in sanatate pt ca insalarul de baza de anul trecut au bagat sporul de vechime de preventie si de ... (vezi toată discuția)
Salariu alexkkk alexkkk buna ziua Sunt angajata de 1 luna de zile in sistemul bugetar cu un salariu de incadrare de 900 ron ,avind vechime in munca de 20 ani. Intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)
Salarii medici in sectorul privat Maria Adriana Marinescu Maria Adriana Marinescu Buna ziua, va rog frumos spuneti-mi,daca, in urma noii legi ptr salarizarea unor categorii de bugetari, este obligatorie si modificarea salariilor medicilor ... (vezi toată discuția)