Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

CIMNL 
	    	Utilizator

CIMNL 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 leuca_luminita	                   

Nota / fisa de lichidare e obligatorie la angajare?
In cadrul societatii noastre nu s-au folosit niciodata. In momentul in care salariatul isi inceteaza ... (vezi toată discuția)
	                    leuca_luminita	                   

Nota / fisa de lichidare e obligatorie la angajare?
In cadrul societatii noastre nu s-au folosit niciodata. In momentul in care salariatul isi inceteaza ... (vezi toată discuția)

Ada30teo	                   

Buna ziua. Dupa ce fac decizi de incetare a CIM cu acordul partilor, o inregistrez la ITM si apoi dau 1 exemplar salariatului, care semnezaza pe exemplarul ... (vezi toată discuția)
	                    Ada30teo	                   

Buna ziua. Dupa ce fac decizi de incetare a CIM cu acordul partilor, o inregistrez la ITM si apoi dau 1 exemplar salariatului, care semnezaza pe exemplarul ... (vezi toată discuția)

ema.1	                   

Ma confrunt cu urmatoarea situatie: am solicitat angajatorului demisie si mi-a aprobat(conf art 55lit b codul muncii) pt ziua de 22 martie. Astazi m-am ... (vezi toată discuția)
	                    ema.1	                   

Ma confrunt cu urmatoarea situatie: am solicitat angajatorului demisie si mi-a aprobat(conf art 55lit b codul muncii) pt ziua de 22 martie. Astazi m-am ... (vezi toată discuția)