avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1854 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Procura pasaport minor
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Procura pasaport minor

buna ziua ma numesc catalina si am si o problema.sotul meu este plecat in italia si am procura ca sa scot fetita din tara in lipsa lui dar nu am procura pt a face pasaport fetitei in lipsa lui.ma intereseaza si pe mine ce acte ii trebuie sotului ca sa se duca la consulat sau la un notar in italia ca sa faca aceasta procura.astept un raspuns cat mai repede
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:35, 14 Iunie 2014
o copie dupa pasaportul copilului si dupa documentul dvs de calatorie ( asta ca sa nu greseasca datele, dar nu ii trebuie niciun act in afara de cel cu care se legitimeaza, desigur.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plecarea din romania inapoi in italia cu un copil in varsta de 1 an si 10 luni:proceduri...detalii ??? mihaela0620 mihaela0620 Buna ziua si felicitari pt.acest site.Sa trec la subiect.Acum sunt in Italia cu viitorul sot si cu fetita in varsta de 1 an si 10 luni si trebuie sa venim in ... (vezi toată discuția)
Pasaport expirat - intrarea in tara ema222 ema222 buna ziua in luna august am venit in romania sa schimbam pasaportul fetitei mele care expira la sfarsitul lui septembrie aveam la dispozitie o saptamana findca ... (vezi toată discuția)
Documente necesare calatorie minor gratzygratzy gratzygratzy Buna ziua Va rog frumos, as vrea sa stiu de ce documente am nevoie pentru fetita mea (1 an jumatate si este nascuta in Italia), pentru a calatori din Italia ... (vezi toată discuția)