avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Raport penitenciar
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Raport penitenciar

buna ziua nepotul meu a fost batut in penitenciar si a scos cercificat de la medico legal dar cind a fost chemat pe instanta acest cercificat pe care el la platit din bani lui nu a fost depus la dosar drept urmare a primit raspuns raport a facut cerere sa i aduca cercifcatul si nu a primit nici un raspus ce poate face pentru ca el intra in comisie luna care vine si nu trebuie sa aibe acel raport la dosar mai ales ca nu e vinovat daca cei din penitenciar nu i au dat acel cercificat de ce i au retras bani din cont cred ca ceva nu e in regula multumesc
Cel mai recent răspuns: melinaR , utilizator 16:48, 16 Iunie 2014
Chiar dacă și-a scos certificat medico-legal, acesta atestă faptul că a prezentat unele leziuni traumatice pe corp, însă relevanță în comisie prezintă cine a creat scandalul soldat cu violențe.
Oricum.să insiste pentru prezentarea certificatului.Retragerea banilor din cont cred că poate fi o dovadă a plății serviciilor medico-legale.
asta a cerut si el dar cei in drept tergiverseaza si tot de ei depinde si acea retragere a banilor din cont si eu i am zis sa insiste sa i aduca acel cercificat pentru ca eu consider ca e dreptul lui

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat medico-legal melinaR melinaR nepotul meu e inchis de 5 ani acum 2 luni in camera unde sta a venit un individ si a dat in el nepotul meu a fost la medicina legala si i au dat cercificat ... (vezi toată discuția)
Comisia de eliberare conditionata melinaR melinaR nepotul meu a intrat in comisie prina data pe 28 ianuarie aminarea a fost de 6 luni avind 3 rapoarte scoase 2 acum mai are unul ce se poate intimpla sa i dea ... (vezi toată discuția)
Soția mea a depus divorțul și a invocat violenta fizică și ... Puyan Puyan Soția mea a depus divorțul și a invocat violenta fizică și verbală că motiv și solicită și custodia exclusivă a copilului , după data invocată de ... (vezi toată discuția)