avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Proces verbal de conciliere
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Proces verbal de conciliere

Am avut incheiat un proces verbal de conciliere cu regia de apa din oras incheiat pe un an de zile pt recuperarea unui sold restant. Nu m-am putut incadra si l-am dpeasit cu o luna. Acum m-au informat ca ma vor da in judecata. Pot face asta chiar daca in momentul de fata voi inchide debitul restant. Sau mai bine zis mai are sens sa continue pe calea asta.

Alte discuții în legătură

Restante intretinere cirstoceaelena cirstoceaelena buna seara in anul 2012 mama mea ne platind intretinerea a fost data in judecata de catre asociatia de proprietari a blocului in care dansa locuieste pt ... (vezi toată discuția)
Datornici la asociatia de proprietari denis30 denis30 am fost anuntat de Asociatia de Proprietari , ca am fost atentioanti de cei de la ......apa va fi inchisa dincauza datoriilor foarte mari .Pe toata Asociatia ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa modific o hotarare? cosmin13 cosmin13 As avea si eu rugamintea sa ma ajutati cu un sfat in legatura cu posibilitatea modificarii/ revizuirii unei ordonante date pe OG 5/ 2001, sunt nou in domeniu ... (vezi toată discuția)