avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1194 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... marire pansie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

marire pansie alimentara

sunt despartit de 13 ani. am hotararea nemodifica de la divort si plata era de 460.000 ron vechi. vreau sa actualizez pensia . am inteles ca dosarul trebuie bagat unde are copilul domiciliul, adica in bulgaria. acum intrebarea este, pot cere in cazul in care nu are venit, 1/4 din min pe economie din tara unde locuieste sau o sa-mi dea din tara unde locuieste copilul?
Va judecati in Romania.ca sa fiti reprezentata angajati un avocat
Daca dovediti ca are rezidenta in tara in care locuieste puteti obtine ca pensia ce o va plati sa fie raportat la venitul din tara respectiva.
Va trebui s-o citati acolo unde e.
Eficient ar fi sa va intelegeti amiabil asupra unei sume pe care sa v-o plateasca.
Ultima modificare: Miercuri, 18 Iunie 2014
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere actiune divort (in straintate sau in tara? ) Carmen1981 Carmen1981 Buna ziua, Sunt despartita de sot de 5 luni de zile . Acum m-am hotarat sa divortez. Avem si un copil minor (4 ani) Problema este ca el din luna aprilie a ... (vezi toată discuția)
Majorare pensie alimentara ContSters299834 ContSters299834 Buna ziua, Revin cu o intrebare la dvs fiindca mi-ati fost de ajutor si-n trecut... Am o problema privind pensia de intretinere pe care o plateste tatal ... (vezi toată discuția)
Divort cu copil minor in strainatate Vasistate Vasistate Sunt casatorita din 2001 si avem o fata de 13 ani. Din 2008 eu sotul meu si fata locuim in Spania avand toti trei rezidenta spaniola. De doi ani din cauza ... (vezi toată discuția)