avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii depunere declaratii salarii
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

depunere declaratii salarii

daca o microintreprindere si-a suspendat activitatea de la 1 mai trebuie sa depun declaratiile salariale pe luna aprilie?iar in iulie se depune declaratia 100 si 102?dar plata contributiilor cand se face?
Cel mai recent răspuns: Daniela Vorovenci , Consultant fiscal 11:50, 17 Mai 2009
Sunt de acord , cu postarea succesiva , numai ca exista probleme la site si s-a transmis fara ca mesajul sa fie complet....
:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Regim derogatoriu de declarare la o soc suspendata crissjohny crissjohny ce declaratii se depun acum la sfarsitul anului daca mi s-a acordat regim derogatoriu de declarare pt o firma suspendata? (vezi toată discuția)
Bilant pentru firma suspendata Ileana567 Ileana567 Buna seara, Poate cineva sa-mi spuna daca se depune bilant pentru o firma suspendata? Multumesc. (vezi toată discuția)
Declararea inactivitatii societatii comerciale luizacostache luizacostache Am o firma noua care deocamdata nu are activitate si voiam sa va intreb cum si unde o pot declara inactiva,ca sa nu mai fiu obligata sa depun acele declaratii ... (vezi toată discuția)