avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Contribuþiile de asigurãri sociale
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Contribuþiile de asigurãri sociale

Buna ziua,

Contribuţiile de asigurări sociale vor fi reduse la angajator cu cinci puncte procentuale, dar de la 1 octombrie.Cine are de castigat angajatorul doar sau si angajatul? Adica ii reduce angajatorului CAS sau si noua angajatiilor?
De exemplu pe fluturasu meu de salariu scrie CAS 10,5% imi scade si mie sau doar angajatorului?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ionut_negoita89 , utilizator 13:09, 18 Iunie 2014
Scaderea va fi doar la angajator, dupa cum s-a anuntat pana acum. Dar ar fi mai bine sa asteptam varianta finala publicata in Monitorul Oficial.
Am inteles! Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificari contributii feb 2009 ContSters60781 ContSters60781 Buna ziua, Ne poate da cineva mai multe amanunte despre modificarile la contributii despre care se tot vorbeste in presa zilele acestea (feb 2009) ? O baza ... (vezi toată discuția)
Februarie 2009 ContSters60781 ContSters60781 Buna ziua, poate cineva sa ne raspunda urgent care sunt ultimele vesti cu privire la noile contributii ? Pentru cei la se dau salariile pe februarie, ... (vezi toată discuția)
Cval. taxe suportate de angajator pt/la salariu minim pe economie laur ica paulina laur ica paulina Ce taxe (si respectiv cu ce cval) trebuiesc achitate de catre angajator, pt un salariu minim pe economie ? Multumesc (tuturor) anticipat pt raspunsuri. :( ... (vezi toată discuția)