avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Recuperare Carte de Munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Recuperare Carte de Munca

Buna ziua,
Ma confrunt cu urmatoarea problema:
In anul 2007 in urma unor conflicte manageriale, CA al societatii a decis desfacerea Contractului de Munca ( functia Director General).
Prin sentinta judecatoreasca din februarie 2007 ( ramasa definitiva) se admite contestatia si se dispune'' reintegrarea cu obligarea platii despagubirilor egale cu salariile majorate si reactualizate".
Sentinta a fost transmisa la Societate ( noului Director ). Cartea de Munca a ramas la societate.
In anul 2013 am verificat daca s-a inchis carte de munca ( la ce data si cum). Cartea de munca nu a fost inchisa iar datele nu au fost transmise la Registrului general de evidenta a salariatilor (H.G.500/2011). –
In martie 2013 am reusit sa am o discutie cu directorul societatii care a promis ca va rezolva cazul:
- stabilirea datei de inchidere a cartii de munca
- transmiterea datelor la registrul salariatilor
De atunci nu am mai reusit sa intru in contact cu conducerea societatii si nici sa recuperez Cartea de Munca.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:48, 20 Iunie 2014
Puteti depune o sesizare la ITM , in acest sens.

Sesizarile pot fi transmise catre ITM (Inspectoratul Teritorial de Munca) prin:
- posta;
- e-mail;
- fax;
- inregistrate chiar la sediul institutiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata concediu de odihna an 2013 LEONY2003 LEONY2003 In luna mai a anului 2013 m-am angajat la o societate comerciala, iar in luna urmatoare am intrat in concediu medical datorita unei afectiuni neoplazice. Am ... (vezi toată discuția)
Cum procedez atunci când angajatorul îmi promite la început ... Stere2977 Stere2977 Cum procedez atunci când angajatorul îmi promite la început că îmi face carte de munca ,dar după ce trece un timp el tot refuza și amenință că nu mai ... (vezi toată discuția)
Carte de munca lacryg lacryg Patronul amână să dea carte de muncă și o adeverință cu perioada cât am lucrat la el. Unde îl pot reclama???? (vezi toată discuția)