avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Mesaj de eroare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Mesaj de eroare

Buna ziua

Am vrut sa depun o declaratie, dar am primit un mesaj de eroare :

"Utilizator neautorizat.Va rugam sa verificati ca certificatul este inrolat corect"

De mentionat ca semnatura digitala recent am reinnoit, la semnarea declaratiei nu am avut probleme.

Ce ar trebui sa fac?

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Marian Trutan , Contabil 12:35, 21 Iunie 2014
Buna ziua!
Ati reinnoit certificatul si la anaf?
Da, am transmis documentul la ANAF, in data de 13.06.2014.
Dupa inregistrarea documentului de confirmare avizat pe portalul ANAF si depunerea formularului 150 la unitatea fiscala,ati primit mesajul de la ANAF,ca puteti utiliza serviciul online cu noul certificat calificat ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnatura electronica LIVIU NISTEA LIVIU NISTEA Daca o societate poate avea doua semnaturi electronice, pe doua calculatoare, pentru depunerea declaratiilor la ANAF. (vezi toată discuția)
Acces dosar fiscal Lizuca12 Lizuca12 Buna seara, Spuneti-mi va rog am semnatura electronica si am intrat azi la dosar fiscal contribuabil, apoi citind diferite chestii am vazut ceva despre un ... (vezi toată discuția)
Reinnoire semnatura electronica OANA GHEORGHE OANA GHEORGHE Buna ziua, In momentul reinnoirii semnaturii electronice este necesara si crearea, respectiv inregistrarea unei noi adrese de email? Am depus astazi pe ... (vezi toată discuția)