avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Platesc taxe si impozite pe un bun confiscat?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Platesc taxe si impozite pe un bun confiscat?

Buna ziua!
Mi-a fost confiscat autoturismul proprietate personala in anul 2010 in urma unui dosar penal de evaziune fiscala, am platit taxe si impozite pe autoturism doi ani la rand respectiv 2010-2011, iar acum am primit de la taxe si impozite titlu executoriu pentru suma neachitata in anii 2012 - 2013, suma respectiva nu am mai achitat-o deoarece am considerat ca bunul nu mai este in proprietatea mea si nu trebuie sa achit aceste taxe, mentionez ca statul a vandut masina in 2014 atunci fiind radiata de pe numele meu la Serviciul Inmatriculari, ce trebuie sa fac? ...multumesc!
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 20:54, 21 Iunie 2014
Cum s-a solutionat dosarul penal de evaziune fiscala? A fost inaintat instantei de judecata? Eu deduc ca s-a solutionat, din moment ce spuneti ca autoturismul a fost vandut de stat . Cu hotararea definitiva si investita cu titlu executor va prezentati la primarie si cereti sa va fie scos autoturismul de pe rol.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina radiata fiscal lecristina lecristina am vandut o masina si in baza contractului de vanzare cumparare si cu buletinul cumparatorului am declarat-o vanduta la finante. aceasta insemna ca nu trebuie ... (vezi toată discuția)
Caterinca ieftina de romania roberte roberte Subiect: caterinca ieftina de romania Buna ziua Am cumparat un autoturism cu suma de 3800 lei pasat din 96 sunt multumit de el sunt multumit de pret doar ... (vezi toată discuția)
Impozit pentru masina vanduta alialex alialex Buna ziua, Sotul meu a avut un autoturism pe care l-a vandut pe la inceputul anului 2012. In iunie 2012 a avut un accident vascular, operat, grad de handicap ... (vezi toată discuția)