avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract de leasing
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract de leasing

Buna ziua.
Am o intrebare. In cazul achizitionarii unei autoutilitare in leasing utilizatorul ( care este SRL) are dreptul sa o inchirieze unei alte societati, iar aceasta din urma sa deconteze cheltuieli pentru aceasta autoutilitara(carburant, reparatii, RCA)?
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Ofelia Teodorescu , Avocat 17:05, 22 Iunie 2014
Cititi contractul de leasing sa vedeti daca aveti dreptul acesta.
Personal, consider ca doar proprietarul poate sa dispuna in vreun mod asupra autoutilitarei respective. Luati legatura cu societatea de leasing si cereti acordul pt. incheierea unui astfel de contract.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prestari servicii mijloace transport inchiriate, cheltuieli dedectibile slk268 slk268 Buna ziua ! Va rog frumos sa imi spuneti , in situatia in care o societate presteaza servicii de transport marfa , cu mijloace de transport inchiriate de la o ... (vezi toată discuția)
Lnchiriere masina pe firma nepynepy nepynepy Buna ziua , daca ma puteti ajuta cu , cateva raspunsuri in ceea ce priveste nelamurirea mea . Detin o masina proprietate privata si as dori sa stiu daca se ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract leasing. taxa de prima inmatriculare ??? cristi111us cristi111us Am fost pana la inceputul anului curent utilizatorul unei autoutilitare achizitionate in leasing. Din pacate, din cauze financiare contractul de leasing a fost ... (vezi toată discuția)